AcasăNewsBarbat gasit fara viata in lacul dintr-un cunoscut parc bucurestean

Barbat gasit fara viata in lacul dintr-un cunoscut parc bucurestean

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

Anchetatorii incearca sa lamureasca un caz despre care au fost anuntati in cursul acestei zile, cand in apa lacului din parcul IOR, din Capitala, a fost observat plutind trupul unui om.

S-au anuntat autoritatile, iar la fata locului au ajuns scafandrii, care au avut misiunea de a recupera victima din lac, ci si cadrele medicale, dar si oamenii legii. Din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov intr-o interventie telefonica la postul B1TV, barbatul a fost gasit la „aproximativ 10-20 metri de mal” si ar avea in jur de 35-40 de ani.

Din pacate, salvatorii nu au putut face altceva decat sa constate decesul. Astfel ca pasul urmator a fost acela ca politistii sa inceapa o investigatie menita sa scoata la lumina in primul rand identitatea barbatului decedat, dar si conditiile in care acesta a sfarsit. Se asteapta si rezultatul autopsiei, care poate fi concludent in ancheta. Se iau in calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unei caderi accidentale, dar si o eventuala tentativa a victimei de a-si incheia socotelile cu viata.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger