AcasăNewsBarbat gasit cu aproape 350 de chei asupra sa, in Bucuresti. Ce...

Barbat gasit cu aproape 350 de chei asupra sa, in Bucuresti. Ce a urmat

Omul in varsta de 49 de ani a fost gasit pe o strada din sectorul 6, avand la el in jur de 350 de chei, „de diferite tipuri si modele, precum si bunuri ce ar fi putut fi folosite la savarsirea de infractiuni”, din cate a anuntat vineri Politia Capitalei.

In baza unui mandat, oamenii legii i-au perchezitionat, joi, locuinta. Totul, avand in vedere faptul ca anchetatorii suspectau ca barbatul „colectionar de chei” s-ar fi ocupat cu furtul din locuinte. De altfel, politistii sustin ca in casa acestuia au fost gasite mai multe bunuri „printre care articole electronice, bijuterii, parfumuri, despre care exista suspiciunea ca provin din infractiuni”.

„In urma investigatiilor desfasurate s-a retinut in sarcina banuitului comiterea a trei infractiuni, in perioada 26 aprilie – 25 mai a.c.”, transmit politistii, intr-un comunicat. Prima sesizare a fost facuta de o femeie, la sectia 22 de Politie, care a reclamat furtul unui laptop, a unui mobil, si a altor bunuri totalizand 1.500 de lei, o alta plangerea a fost depusa pe 11 mai, tot de catre o femeie, care „a sesizat faptul ca persoane necunoscute au incercat sa patrunda in locuinta de resedinta, rupand butucul de la sistemul de inchidere al usii de acces, fara a reusi sa patrunda in interior”, iar cealalta pe 18 mai, cand o persoana a acuzat faptul ca i-ar fi fost sustrase din garsoniera aparturaa electronica si alte bunuri, „in valoare totala de 6.000 de lei”.

Politia anunta ca suspectul a fost retinut.

sursa foto: romaniatv.net/Politia Romana

467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger