Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Barbat evadat de la Rahova. Executa o pedeapsa pentru omor

Barbat evadat de la Rahova. Executa o pedeapsa pentru omor

Autor:

Oamenii legii sunt in alerta si cauta un detinut care a evadat. Este vorba despre un tanar care executa o pedeapsa in regim deschis la Penitenciarul Rahova.

 

masina politie 350x228 Barbat evadat de la Rahova. Executa o pedeapsa pentru omorBarbatul a dat bir cu fugitii, de la un punct de lucru. Desi informatia a ajuns la urechile presei abia marti dimineata, omul a disparut luni seara, in conditii neclare inca. Ce se stie cu certitudine este faptul ca fugarul este cautat de ore bune de oamenii legii.

Din cate se pare, evadatul are sub 30 de ani si executa la Rahova o pedeapsa de 13 ani si 4 luni, primita pentru acuzatia de omor.


1 Comentariu la Barbat evadat de la Rahova. Executa o pedeapsa pentru omor

  1. carmen

    Super-oferta: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: cami21_2005@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!