Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Barbat accidentat grav, in zona telescaunului de la cota 2000

Barbat accidentat grav, in zona telescaunului de la cota 2000

Autor:

UPDATE: Din pacate, vesti triste despre barbatul care s-a ranit graf, cazand de pe un stalp al telescaunului. Desi se planuia sa se intervina in ajutorul sau cu un elicopter, pana sa ajunga in zona mijlocul de transport aerian sa-l preia si sa-l duca la spital, omul a pierit. Organismul sau nu a raspuns manevrelor de resuscitare, astfel ca medicii s-au vazut nevoiti sa declare decesul victimei.

 

telescaun 350x262 Barbat accidentat grav, in zona telescaunului de la cota 2000

Interventie dificila si contra cronometru a salvatorilor brasoveni, care au sarit in ajutorul unui barbat ranit grav, dupa ce a cazut de la o inaltime considerabila de pe un pilon al instalatiei care face posibil transportul, cu telescaunul, catre o zona montana inferioara.

Se pare ca omul – angajat al sistemului Teleferic- urcase pe stalpul respectiv pentru a face unele lucrari la sistemul de functionare a telescaunului.

La un moment dat a cazut, insa, in gol. Colegii au alertat echipajele medicale, care, o data ce au ajuns la locul accidentului, au evaluat starea pacientului si au considerat ca se impune solicitarea unui elicopter al SMURD-ului, pentru preluarea cat mai rapida a victimei. Victima ar fi intrat in stop cardiorespirator, dupa ce s-a izbit de la circa doi metri direct de pamant.

sursa foto: Ziar de Busteni
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!