AcasăNewsBarack Obama isi duce certificatul de nastere in campanie electorala

Barack Obama isi duce certificatul de nastere in campanie electorala

certificat-nastere-campanie-electorala-2012-barack-obama-foto-barackobama.com

Controversatul act de nastere al lui Barack Obama va fi folosit de acesta pentru materialele publicitare din campania electorala din 2012 pentru Presedintia SUA, informeaza AFP, citata de Mediafax. La trei saptamani de la publicarea fara precedent de catre Casa Alba a actului de nastere complet al presedintelui Statelor Unite, in incercarea de a-i reduce la tacere pe cei care sustin ca Obama nu poate fi presedinte deoarece s-a nascut in strainatate, facsimilul acestui document decoreaza cani si tricouri „Obama 2012”, disponibile pe site-ul de internet al candidatului.

certificat-nastere-campanie-electorala-2012-barack-obama-foto-barackobama.comPentru minim 15 dolari, se poate achizitiona o cana cu o fotografie a lui Obama care poarta inscriptia „Made in the USA” si imaginea actului de nastere al presedintelui mentionand 4 august 1961 la Honolulu, capitala arhipelagului american Hawaii din Pacific.

La 27 aprilie, Obama a calificat drept „prostii” dezbaterile privind nasterea sa pe teritoriul americane, intr-un moment in care Casa Alba publica acest nou document.

In timpul campaniei din 2008, o parte dintre adversarii lui Obama si-au exprimat indoiala ca acesta s-a nascut pe teritoriul american, asa cum cere Constitutia pentru a putea deveni presedinte.

„Stiu ca vor fi mereu persoane pentru care, indifirent ce am publica, aceasta intrebare nu va fi niciodata transata”, a declarat Barack Obama luna trecuta.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger