AcasăNewsBarack Obama a depus juramantul pentru cel de-al doilea mandat prezidential- VIDEO

Barack Obama a depus juramantul pentru cel de-al doilea mandat prezidential- VIDEO

(foto: facebook)

Barack Obama a depus luni dimineata juramantul in fata a milioane de persoane care s-au adunat in centrul Washingtonului.

(foto: facebook)

Americanii au parte de o zi speciala. Luni, s-au strans mai multe milioane de oameni in fata Capitolului pentru a lua parte la ceremonia de depunere a juramantului lui Barack Obama, pentru cel de-al doilea mandat prezidential.

„Eu, Barack Hussein Obama, jur solemn sa indeplinesc cu loialitate functia de presedinte al Statelor Unite si prin toate mijloacele pe care le am la indemana, sa respect, sa protejez si sa apar Constitutia Statelor Unite”, a spus Obama dupa ce a pus mana pe Biblie, potrivit CNN.

Totodata, cel mai puternic om de pe Pamant le-a cerut americanilor sa se uneasca si sa devina „o singura tara si un singur popor”.

Cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii a depus juramantul in fata presedintelui Curtii Supreme, John Roberts. Obama a jurat cu mana stanga pe doua Biblii. Una a lui Abraham Lincoln, salvatorul Uniunii, iar cea de-a doua, a lui Martin Luther King, a carui memorie este onorata tot luni in Statele Unite.

[youtube]J4TK66IouUw[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger