Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Banuiala lui Lazar in cazul unei propuneri de modificare: Nu este in regula

Banuiala lui Lazar in cazul unei propuneri de modificare: Nu este in regula

Autor:

Ipoteza aparitiei unei directii care ar putea sa cerceteze doar magistratii nu le-a suras deloc procurorilor prezenti la intrunirea de la Parchetul General, daca este sa ne luam dupa concluziile prezentate de Procurorul General, marti dupa-amiaza.

 

16683896 1091794037610119 7895882293896361121 n procuror 667x500 Banuiala lui Lazar in cazul unei propuneri de modificare: Nu este in regula“In unanimitate, procurorii nu au agreat crearea unei asa-zise directii specializate pentru cercetarea magistratilor. Nu a mai auzit nimeni de asa ceva de acum 20-30 de ani, cand in Romania a existat un birou de Anchete Speciale la Procura Generala Nereformata, cum era atunci. (…) Nu ne putem imagina ca sutele de mii de reclamatii impotriva magistratilor, care, evident sunt in toata tara, in numar mare, care sunt procesate acum pe la parchetele curtilor de apel, precum si accidentele de circulatie (…) toate ar trebui sa vina la Parchetul General, pentru a fi procesate aici, (…) cum se facea acum 30 de ani. De atunci, lucrurile au evoluat”, a detaliat Lazar.

Seful Ministerului Public a expus si o teorie personala in aceasta privinta. “Eu banui ca aceasta propunere  este facuta de cineva care nu apartine sistemului nostru, este venita vadit din exterior si ceea ce doreste este sa ia DNA-ului, care (….) face o munca cu rezultate aici, si (…) sa faca un experiment oarecare. (…) Nu este in regula”, a subliniat Augustin Lazar, intr-o declaratie de presa sustinuta la finele intrevederii.

sursa foto: Facebook/Ministerul Public    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!