Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Banicioiu, inaintea CEx-ului: Liviu Dragnea este tot un membru de partid ca si mine

Banicioiu, inaintea CEx-ului: Liviu Dragnea este tot un membru de partid ca si mine

Autor:

Pana sa afle daca va fi validata candidatura sa la functia de presedinte executiv al PSD-ului, Nicolae Banicioiu a venit, vineri dimineata la sedinta conducerii partidului, in care se analizeaza dosarele aspirantilor la functiile de la varful formatiunii social-democrate.

 

banicioiu 200x300 Banicioiu, inaintea CEx ului: Liviu Dragnea este tot un membru de partid ca si mineRaspunzand unor intrebari, fostul ministru a facut cateva referiri la actualul numar 1 din PSD. “Liviu Dragnea am inteles ca sustine toti membrii onesti de partid, eu sunt un membru onest de partid”, a punctat in prima faza social-democratul.

Mai mult, Banicioiu a pus accent pe faptul ca a fost membru PSD “de la inceput” si a cerut jurnalistilor “sa nu mergem pe scenarii negativce si pe speculatii, cred ca PSD-ul este un partid foarte serios si trebuie sa ramana foarte serios”.

“Liviu Dragnea este tot un membru de partid, ca si mine, are aceleasi drepturi ca si mine, si dreptul la un vot”, a subliniat deputatul Banicioiu, pana sa intre la intrunirea CEx-ului National al PSD.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!