AcasăNewsBandele de hoti romani au bagat frica in europeni. Vezi cifrele halucinante!

Bandele de hoti romani au bagat frica in europeni. Vezi cifrele halucinante!

Rob Wainwright, directorul Oficiului de politie al Uniunii Europene, anunta ca romanii sunt printre cei mai mari banditi ai Europei.

Europol a identificat 240 de grupuri infractionale alcatuite din romani, ceea ce inseamna 6,7% din totalul retelelor criminale active din Europa. In plus, directorul Europol a anuntat ca in jur de 90% dintre furturile cu cardul de pe teritoriul Europei sunt puse la cale de romani si bulgari.

Conform digi24.ro, Wainwright pluseaza si anunta ca romanii au un sistem extrem de eficient in privinta furturilor din buzunare sau a furturilor cu cardul. Grupuri intregi dau cateva lovituri intr-un anumit oras si se intorc in tara chiar in aceeasi zi, profitand de cursele low-cost. Astfel, politistii locali au mari probleme in identificarea infractorilor, iar hotii ajung acasa „pana la ora ceaiului”.

Chiar si asa, Wainwright sustine ca amenintarea bandelor de romani nu va creste cu mult dupa 1 ianuarie 2014, respectiv dupa ce vor expira restrictiile de pe piata muncii pentru romani si bulgari.

sursa foto: jurnalul.ro

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger