AcasăNewsBancile asediate, in „Razboiul valutelor”

Bancile asediate, in „Razboiul valutelor”

Marile banci sunt supuse unui atac cibernetic sustinut, care le impiedica sa functioneze la parametri normali, intr-o actiune numita de specialisti „Razboiul valutelor”!

Sistemul bancar actual si-a epuizat toate instrumentele de redresare si stimulare a valutelor si se duce in jos, iar atacul cibernetic este ultimul „bobarnac” menit sa-l doboare.

Atacuri asupra bancilor, marti, miercuri si joi

Serviciile multor banci au fost scoase temporar din functiune

Bancile majore americane sunt de un an sub un „atac cibernetic de baraj”, cate sapte banci pe saptamana, numai in zilele de marti, miercuri si joi! In ultimele zile, cu toate ca bancile au cerut ajutorul NSA (Agentia Nationala de Securitate), atacurile le-au scos temporar din functiune. Intrucat atacurile sunt „extrem de sofisticate”, sunt banuite servicii secrete din China sau chiar din Iran! Aceste atacuri nu sunt facute ca sa distruga infrastructura, ci doar impiedica temporar serviciile online, suficient cat sa-si piarda clientii increderea in bancile respective si sa-si retraga banii. Printre bancile-tinta se numara Citibank, Wells Fargo, Banca Americii, PNC Bank, HSBC, Sun Trust.

Stocuri de „bunuri reale”

In loc de redresare, s-au umplut de „bunuri toxice” si sunt acum „ca niste bombe Hiroshima, gata sa explodeze”. Iar explozia va sfarsi si „era dolarului”. Numai ca legaturile dolarului cu alte valute sunt atat de stranse, incat distrugerea dolarului va lovi si alte monede, in primul rand  euro. Pentru o vreme, spun specialistii, bunurile cu adevarat valoroase vor fi aurul, argintul, metalele industriale, granele, armele si petrolul! Si, e bine de repetat, China face deja stocuri cu aceste „bunuri reale”!

Germania isi retrage aurul

In acesta saptamana, Bundesbank va anunta retragerea masiva a rezervelor sale de aur din SUA si din Franta, scrie cotidianul german Handelsblatt. O parte a lingourilor tinute peste hotare, din rezerva de aur a Germaniei, a doua din lume ca marime (3.396 de tone, oficial), se va intoarce  la Buba, in Frankfurt. E vorba de 45% din lingourile tinute in SUA, in Rezervele Federale si 11% dintre cele tinute la Banca Frantei.

author avatar
Adina Mutar
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger