AcasăNewsBanca il lasa pe Irinel Columbeanu fara 59 de terenuri

Banca il lasa pe Irinel Columbeanu fara 59 de terenuri

Irinel Columbeanu, despre care „National” a dezvaluit inca din august ca este vanat pentru datorii uriase,  este executat silit. Banca i-a scos la vanzare 59 de terenuri, in valoare de 1,5 milioane euro.

In luna august, afaceristul sustinea ca isi va achita datoriile si ca „nu se va ajunge la executari silite”

Irinel Columbeanu este executat silit, ca persoana fizica, dar si ca persoana juridica, prin societatile sale Turbocim si Techno Konsult Romania.

07.08.2012 - „National” a dezvaluit faptul ca Irinel Columbeanu este inglodat in datorii

Dupa cum a dezvaluit „National”, in exclusivitate, inca de la inceputul lunii august, afaceristul de la Izvorani este executat de catre Marfin Bank.

Pe 27 noiembrie, executorii vand cele 56 de terenuri detinute de Irinel la Ciolpani

Institutia bancara a obtinut sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru a valorifica bunurile lui Irinel, astfel incat pe 27 noiembrie, la ora 12.00, executorii organizeaza licitatie publica pentru vanzarea a trei terenuri din comuna Moara Vlasiei evaluate la circa 151.000 de euro si a altor 56 de parcele, in valoare totala de 1,5 milioane de euro, aflate pe raza comunei Ciolpani.

De altfel, nu doar „latifundiarul” fara terenuri Columbeanu este executat pentru datorii uriase, ci si pedelistul Cristian Boureanu, pentru niste debite de 1,7 milioane de euro, precum si primarul Sectorului 3, Robert Negoita, caruia i-au fost scoase la vanzare 15 terenuri si imobile aflate in Popesti-Leordeni, in valoare de 2,6 milioane de euro.

Vedeti aici ce terenuri i-au fost scoase la licitatie lui Irinel Columbeanu!

author avatar
Narcis Voica
880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger