Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bamboo, demolat pe banii patronilor!

Bamboo, demolat pe banii patronilor!

Autor:

La o luna dupa incendiu, la clubul bucurestean au inceput lucrarile de demolare.  Cum autoritatile nu au vrut sa-si asume nici o cheltuiala, operatia se va face pe banii patronilor. Costurile  sunt foarte mari, doar inchirierea buldozerelor costa 4000 de euro pe zi, iar lucrarile ar putea dura multe zile.

 

ZyZ3PTU5MCZoYXNoPTE4M2EyNzI0ZDRkNmFlNWMxNjgyZTUzNDYwMGI0YWI4.thumb  Bamboo, demolat pe banii patronilor!

Doar închirierea buldozerelor îl costă pe Joshua Castellano 4.000 de euro pe zi

Paradoxal, si ancheta procurorilor ii va costa pe detinatorii cladirii pentru ca investigatorii inca cauta probe in interiorul clubului, dar autoritatile publice, desi solicitate de oamenii legii, nu au vrut sa plateasca o firma care sa intervina cu utilajele la Bamboo.

16325372 407792002899323 1396998879 o Bamboo, demolat pe banii patronilor!Luna trecuta, in momentul in care s-a pus problema demolarii controlate a clubului pentru finalizarea cercetarii cauzelor incendiului, Ministerul Culturii s-a opus demersurilor procurorilor, motivand ca in zona localului se afla un sit arheologic! Joshua Castellano, unul din patronii clubului, a spus, in ianuarie, ca imediat dupa ancheta, va reconstrui Bamboo: “Structura de rezistenta e in picioare, s-a prabusit doar tavanul pe mijloc. Cand termina anchetatorul, a doua zi incepem reconstructia”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!