AcasăNewsBamboo a ars, Firea s-a rupt in explicatii

Bamboo a ars, Firea s-a rupt in explicatii

Gabriela Firea a pierdut ocazia de a-si exprima punctele de vedere in direct, din fata clubului in flacari

Clubul Bamboo a ars din temelii. A fost chiar atat de important pentru Primarul Capitalei? Dupa felul in care a reactionat si a expediat subiectul in derizoriu, nu prea ai spune. S-a ascuns din nou in spatele cuvintelor, vorbind despre generalitati.

Gabriela Firea a pierdut ocazia de a-si exprima punctele de vedere in direct, din fata clubului in flacari

Din punctul ei de vedere, atat timp cat un astfel de asezamant nu are toate autorizatiile in regula, nu are cum si de ce sa functioneze. Pana aici este corect. Iar daca este deschis, trebuie inchis. Simplu, nu? De spus sau de facut, caci nu a precizat? Ceea ce Gabriela Firea nu marturiseste este de cate hartii are nevoie un proprietar ca pravalia lui de distractii sa functioneze legal. De asemenea, nu scoate nicio vorba despre faptul ca, pe raza Bucurestiului pe care il pastoreste, niciun restaurant, dar absolut niciunul, nu are toate aprobarile de rigoare. Nici macar cel mai dotat stabiliment, respectiv restaurantul din complexul „Stejarii”, patronat de Ion Tiriac, nu este in regula din acest punct de vedere. Iar daca nici Tiriac nu are forta necesara sa rezolve aceasta problema, atunci cine? Proprietarii tavernelor rapciugoase din Centrul Vechi, lesinati dupa castiguri, dar cu gura mare? In cele sapte-opt luni de mandat, Primarul General al Capitalei s-a facut remarcat doar prin doua demisii de manageri de spitale, din care una cel putin ciudata, si printr-o actiune de deszapezire mai mult la televizor decat in strada. Dovada ca si acum troienele stau gramada pe strazile secundare, asteptand primavara. Gabriela Firea nu a verificat, niciodata, prin inspectori sau prin primarii de sectoare, daca restaurantele sau cluburile au autorizatii de functionare valabile. Iar acest lucru este dovedit prin faptul ca nu a iesit pe TV sa se laude cu vreun rezultat in acest sens. Este greu de crezut ca ar fi ratat ocazia sa se mai afirme cu ceva in ochii celor cau votat-o. Si nici controale nu a dispus, in mod cert, caci, de asemenea, nu ar fi prididit sa se faca remarcata. Stia, spuneam, de pericolul pe care il reprezinta restaurantele sau cluburile fara autorizatie de functionare.  A inchis vreunul? Nu! Abia dupa ce clubul Bamboo a ars din temelii, pompierii si politia au inceput controalele, similare cu cele de dupa tragedia de la Colectiv. Controale care se vor termina asa cum au inceput, cu alte avertismente. Si niscaiva amenzi mai serioase, ca macar sa aiba Firea cu ce iesi pe micul ecran.

author avatar
Andrei Coman
656 afisari

1 COMENTARIU

  1. Te-ai trezit, deontologule?
    Guvernul de „tehnocrati” ce-a facut mai bine de un an dupa „colectiv”?
    Se pare ca le-a multumit celor care i-au adus la putere, chiar daca au murit oameni!…si i-a lasat sa-si mai faca de cap, ca premiu, pana cand s-a intamplat- DE FAPT S-A REGIZAT „bamboo” prin care se incearca o LOVITURA DE STAT girata de un presedinte al „tuturor romanilor”, care indeamna la VILOENTA!. SE VREA RAZBOI CIVIL? Rusine!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger