AcasăNewsUPDATE Balustrada cazuta pe linia de cale ferata, in Prahova. Circulatia trenurilor,...

UPDATE Balustrada cazuta pe linia de cale ferata, in Prahova. Circulatia trenurilor, reluata

Circulatia a patru trenuri de calatori a fost afectata, vineri dimineata, ca urmare a unui incident produs la iesire din statia Ploiesti Est.

UPDATE: CFR a anuntat ca a fost redeschis segmentul de cale ferata Ploiesti Sud – Ploiesti Est – Valea Calugareasca, „iar trenurile si-au reluat circulatia pe firul II, in conditii normale de trafic”. S-a intamplat la ora 11.25.

Totodata, s-a anuntat ca „la fata locului, personalul de specialitate al Regionalei CF Bucuresti actioneaza in continuare pe firul I Ploiesti Est-Valea Calugareasca cu drezine pantograf si un utilaj multifunctional pentru indepartarea din zona feroviara a bucatilor desprinse din pasajul rutier, dar si pentru remedierea deranjamentelor inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica a firului de contact, astfel incat traficul feroviar sa fie reluat in conditii de siguranta si pe acest sens de circulatie”.

Mai exact, caderea pe linia de cale ferata a balustradei unui pod rutier a oprit circulatia pe relatia Ploiesti Sud – Ploiesti Est – Valea Calugareasca. Din cate a anuntat CFR Calatori, a fost „intrerupta si alimentarea cu energie electrica a firelor de contact”.

Situatia neprevazuta a aparut la ora 9 dimineata. Intre timp, specialistii au ajuns la locul incidentului, fiind facute eforturi pentru remedierea problemei. Pana atunci, s-a anuntat ca patru trenuri de calatori au fost oprite in garile de pe traseu, unul dintre ele fiind plecat din Capitala. Este vorba despre:

-IR 1570 (Galati – Bucuresti Nord) – care stationeaza in Valea Calugareasca

-IR 1573 (Bucuresti Nord – Galati) – care stationeaza in Ploiesti Sud

-R 5054 (Adjud – Ploiesti Sud) – care stationeaza in Valea Calugareasca

-IR 1732 (Galati – Brasov)- care stationeaza in Mizil

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger