Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bai PSD, cum defilezi tu cu deputatul Mitraliera?

Bai PSD, cum defilezi tu cu deputatul Mitraliera?

Autor:

Bagat chiar de PSD sub pres o buna perioada, Catalin Radulescu a reaparut la suprafata si deschide din nou gura aducand partidului multa cinste si fala.

 

deputatul radulescu 350x238 Bai PSD, cum defilezi tu cu deputatul Mitraliera?

Catalin Radulescu bate inca un cui in talpa PSD ori de cate ori deschide gura

Din moment ce nu-i taie de tot mufa, logic este sa credem ca PSD isi asuma o astfel de podoaba. Una fara strop de minte din moment ce Radulescu a fost in stare sa declare public, din postura de parlamentar al PSD, ca este gata sa puna mitraliera pe oamenii care protesteaza in strada. De unde si porecla de ”deputatul Mitraliera” cu care s-a pricopsit acest Gigi-duru social-democrat. Infatuat si suficient, Radulescu nu a priceput nimic din reactiile aparute dupa etalarea ”vitejiei” sale si a continuat sa dea din gura pana cand Liviu Dragnea a spus ”destul!”. De abia atunci s-a retras ipochimenul in umbra, amarat fara doar si poate de atata nedreptate. Surprinzator este insa ca PSD i-a permis acestei (non)valori politico-parlamentare sa iasa din nou la rampa. De unde isi promoveaza proiectele legislative productie proprie, ca doar este ditamai legiuitorul. Unul condamnat (cu suspendare) in primavara acestui an, pentru incompatibilitate si pentru dare de mita. Inspirat din neplacuta experienta, Radulescu a initiat un proiect menit sa duca la prescrierea infractiunilor de incompatibilitate si conflict de interese. Fara a comenta utilitatea/moralitatea demersului, nu putem sa nu observam ca Radulescu era ultimul indrituit sa-si asume un astfel de proiect. De aceea ne si intrebam daca oamenii seriosi din PSD (exista, si inca intr-un numar mare) si-au pierdut mintile. Cum sa lasi tu, ca partid, un Radulescu liber sa zburde prin peisajul media sub sigla PSD? Cum sa-i permiti unuia ca ”deputatul Mitraliera” sa promoveze proiecte de legi – mai ales de natura juridica? Chiar si fara a deschide gura, individul denota din start ca este paralel cu calitatea de parlamentar – o demonstreaza din plin CV-ul. Contrar oricarei logici, PSD l-a bagat in Parlament, de unde Radulescu–Mitraliera face praf imaginea partidului ori de cate ori cuvanteaza. Lucru pe care-l face des chiar daca, din pacate pentru PSD, ”Mitraliera” cu care s-a dotat este plina cu gloante oarbe.


2 comentarii to Bai PSD, cum defilezi tu cu deputatul Mitraliera?

  1. EMIGRANTUL

    Cum este posibil totuși ca o țară europeană a U.E ca RO să cunoască cel mai mare exod de populatie din istorie pe timp de pace? Fug oamenii ca de ciumă. Cati mai multi vor urma sa plece în curând, căci nu mai pot accepta să cresca copii într-un asemenea mediu social otrăvit banditesc. De ce să ajungă să reziste doar cu antidepresive, ca mulți dintre noi maturii LASI?
    Cum se poate, să fim calomniati de pe ecranul televiziuniilor publice de catre infractori, penali, puscariabili și din PUȘCĂRIE sau de catre PUSCARIASI? Nu se mai numește oare închisoarea și “loc de detenție”? Ce dracului de pușcărie mai e și asta, de unde poți înjura liniștit pe toată lumea fără să pățești nimic?! Ba să mai ai și posibilitatea de a scrie “lucrări științifice”, chiar dacă ești analfabet, beneficiind în felul ăsta de o semnificativă reducere a pedepsei! Mai e la noi închisoarea o pedeapsă? A devenit aproape o promoție, un motiv de mândrie, titlul de „infractor” și „pușcăriaș” urmând de-acum a fi trecut pe blazon!
    Cum se poate, ca OAMENI DE STIINTA sau a celor mai extraordinare minți europene actuale (spre folosul nostru al tuturor) să ajungă să fie EXILATI, SCUIPATI PE STRADĂ ori, “în cazuri mai fericite,” beșteliti și admonestati prin magazine de inși asmuțiți de televiziunea unuor fosti securist și fosti pușcăriaș SAU ACTUALI PUSCARIABILI?!
    Ro este oare tara de KKT…. AFRICANA , TRIBALA…………..?????


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!