AcasăNewsBahar revine in Romania

Bahar revine in Romania

Fanii serialelor turcesti si, in special ai telenovelei-fenomen “Bahar: Viata furata”, au toate motivele sa se bucure. Incepand din 10 iulie, Bahar revine la Kanal D cu al patrulea sezon, de altfel, si ultimul.

Povestea de dragoste intensa dintre cei doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem), destinul sinuos al unei fete crescute in conditii vitrege, in sanul unei familii sarace, dar si numeroasele rasturnari de situatie fac din aceasta productie o adevarata capodopera cinematografica.

O fetita nevinovata, doua mame

In acest sezon, Efsun (Ceren Moray) este o femeie implinita, care si-a atins obiectivele: casatorita, cu propria afacere si mama unei frumoase fetite; pe de alta parte, Bahar, sora acesteia, a pierdut totul, iar singura care ii da sperante este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata sa. Jocurile sunt facute: doua mame, Bahar si Efsun, o fetita nevinovata prinsa la mijloc.

Începând din 10 iulie Dragostea Infinită va fi înlocuit cu Bahar Viaţă furată

Toate secretele, minciunile si disputele intre cele doua surori afecteaza vietile protagonistilor. O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa isi recupereze tot ce a pierdut? Odata cu trecerea timpului, povestea se complica si adevarul iese la iveala treptat…

Epuizare sau deceptie in dragoste?

Filmarile la cel de-al patrulea sezon al serialului au coincis cu o perioada grea din viata frumoasei actrite Ezgi Asaroglu, interpreta personajului principal feminin. “Bahar” s-a tratat anul trecut de depresie, potrivit presei din Turcia. Daca initial stirile pe aceasta tema invocau drept cauza a depresiei sindromul “burnout” (n.r. – epuizare), ulterior, site-urile tabloide aratau cu degetul spre Keremcem, colegul de platou al actritei, cu care ar fi trait o intensa poveste de dragoste si de care s-a despartit. Desi cei doi nu au confirmat niciodata legatura lor, dar numeroasele fotografii surprinse de paparazzi au aratat, fara echivoc, ca intre ei este mai mult decat o relatie profesionala. “Ezgi este distrusa. Nu mai mananca, a slabit foarte tare si nu se poate concentra. Sufera enorm dupa despartirea de Keremcem. La insistentele familiei, Ezgi a acceptat sa mearga la psiholog”, a declarat un apropriat al actritei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger