AcasăNewsBahar i-a cucerit pe moldoveni

Bahar i-a cucerit pe moldoveni

Un serial care a intrat adanc in sufletele moldovenilor

Recent, actrita Ezgi Asaroglu din serialul „Viata furata”, sau Bahar, a ajuns la Chisinau, intr-o vizita care sa-i sustina serialul. Surpriza, pentru ea s-a umplut un mall.

Un serial care a intrat adanc in sufletele moldovenilor

Actrita care interpreteaza rolul lui Bahar din serialul turcesc stie deja ca are foarte multi fani in Republica Moldova, dar nu s-a gandit vreodata la o asemenea primire. Mii de oameni au mers intr-un mall din Chisinau pentru a o vedea in carne si oase pe favorita lor, iar asteptarea le-a fost rasplatita pe masura.

Cine e frumoasa Ezgi

La numai 29 de ani Ezgi este deja o mare vedeta europeana

Ezgi Asaroglu s-a nascut in zodia Gemeni, in data de 18 iunie 1987 in Izmir, Turcia. Prima aparitie a fost in productia „Bir Dilim Ask”, Ezgi debutand la varsta de 17 ani in lumea serialelor de televiziune. In 2005 a incercat din punct de vedere profesional si altceva. Astfel , ea a lasat la o parte pentru moment televiziunea si a jucat in scurt metrajul „What’s Love Doing in the Mountains?” film cu care a primit numeroase premii la diverse festivaluri internationale de profil. Cariera ei a explodat insa incepand cu anul 2008 cand a primit rolul secundar in filmul independent „For a Moment of Freedom”, o tragicomedie despre drama refugiatilor, care a castigat numai putin de 30 de premii internationale si a fost nominalizat la premiile Oscar la categoria Best Foreign Language Film.

In Romania, Bahar a facut furori

Mii de moldoveni au umplut un mall numai sa o vada live pe Ezgi

In februarie anul trecut, Kanal D a fost cinci zile la rand pe primul loc al audientelor in intervalul orar 20:00-24:00, cu serialul Bahar, Viata furata.  Cea mai mare diferenta a fost in ziua a doua, cand Bahar a avut in fata celorlalte posturi, la nivel national, jumatate de milion de romani pe minut. La nivelul intregii tari, in primele cinci zile din februarie Kanal D a avut, in intervalul 20.00-24.00, o medie de aproape 1,6 milioane de romani, cu Bahar.

author avatar
Catalin Dumitrescu
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger