AcasăNewsBagati politicienii in apa rece!

Bagati politicienii in apa rece!

Paul Stanescu, apucaturi de nas de moda veche

Fierbinteala politicienilor de toate culorile nu-i a buna data fiind si temperatura ridicata a ”strazii”. Inainte de a mai deschide gura, bine ar fi in aceasta perioada ca politicienii sa-si bage capul in apa rece. Gheata, daca se poate. 

Cu razboaiele politice ne-am obisnuit ca tiganu’ cu scanteia, dar de data aceasta s-a sarit rau calul. Desi se vede de la o posta ca tensiunea a depasit scena politica si incinge incet dar sigur toata societatea, politicienii se joaca cu chibritul aprins pe langa canistra cu benzina. Si asta intr-o societate deja scindata in doua tabere incapabile sa mai comunice una cu alta. Orbi ca de obicei fata de tot ce nu reprezinta interesul lor imediat, politicienii nu fac altceva decat sa ridice temperatura. Iar va dovada suplimentara ca avem o clasa politica de doi bani, inconstientii sunt atat de la putere cat si din opozitie.

Romanii, chemati iarasi sa-si bage pielea la saramura pentru politicieni impotenti

Exemplele absurde abunda:  Klaus Iohannis si Dacian Ciolos vad ca spiritele sunt din ce in ce mai intaratate dar cer oamenilor sa iasa in strada. Si asta din cauza ca Opozitia impotenta nu este capabila sa tina piept PSD-ului in Parlament, ca urmare sa vina ”strada” sa-i faca treaba, cu orice risc. La fel de inconstient este si pesedistul Paul , care a transmis deja trupelor social-democrate ”sa fie pregatite cu arma la picior sa fie in Capitala cand fluiera presedintele (Dragnea – n.r.)”. Si asta tot din lipsa de virilitate politica, pesedistii nereusind sa puna de unii singuri la pamant Justitia ostila si asa-numitul ”stat paralel”. Daca apelurile au ecou si romanii ajung sa se incaiere, ei intre ei, cu jandarmi, cu politicieni, cine raspunde? Nimeni, ca de obicei, vezi exemplul concludent al mineriadei, cand tot asa s-a apelat la populatie pentru a se indrepta lucrurile incurcate de politicieni. Politicieni care la o adica vor apela la gargara obisnuita – apararea si salvarea sigurantei nationale, a democratiei, a institutiilor statului bla-bla-bla. Vorbe mari si goale, in realitate fiind vorba doar despre apararea functiilor, sinecurilor, averilor si pieilor lor. Rusine!

author avatar
Simona Badulescu
436 afisari

1 COMENTARIU

  1. Corect ce spuneți Doamnă! Țara ARDE, SE DUCE DRACULUI din mai toate punctele de vedere și ăștia se piaptănă-n oglindă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger