AcasăNewsBadalau vede scrisoarea drept un demers salvator pentru PSD: avem un lider vulnerabil

Badalau vede scrisoarea drept un demers salvator pentru PSD: avem un lider vulnerabil

Rand pe rand, liderii PSD din tara se pozitioneaza fata de scrisoarea asumata public, miercuri, de vicepresedintii Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

La fel a facut si liderul PSD Giurgiu, fost numar 2 in partid inainte ca functia de presedinte executiv sa ii revina Vioricai Dancila, social-democrata pe care semnatarii demersului – care ii cer demisia lui Liviu Dragnea din prima functie in Partidul Social Democrat, dar si din Camera Deputatilor – o propun presedinte interimar al formatiunii, pana la viitorul Congres pesedist.

Niculae Baladau a facut public faptul ca sustine recentul demers, pe care a explicat ca il vede ca unul salvator pentru PSD, la momentul de fata, si a adus in discutie, totodata, in mesajul postat miercuri pe Facebook, scrisoarea pe care personal a adresat-o conducerii partidului, la inceputul acestui an.

Mesajul transmis de Badalau este urmatorul:

„Ma raliez declaratiei comune a colegilor mei, un demers intru totul democratic, menit sa salveze partidul intr-un moment dificil.

Suntem cu totii datori sa facem o analiza onesta si deschisa a situatiei in care a ajuns Partidul Social Democrat si sa punem degetul pe rana, pentru ca in politica nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente.

Totodata, consider ca, daca scrisoare pe care am transmis-o catre liderii partidului in cadrul sedintei Comitetului executiv din ianuarie ar fi fost discutata, nu ne-am mai fi aflat astazi in acest impas.

Suntem vulnerabili, ca partid si ca guvern, pentru ca avem un lider vulnerabil, care atat prin situatia sa juridica, cat si prin modul sau de actiune din ultima perioada, a atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti.

PSD este un partid care guverneaza pentru oameni, si guverneaza cu rezultate notabile. Este pacat ca din cauza unui context politic nefavorabil sa fie minimalizate sau chiar puse in pericol proiectele majore din Programul de Guvernare pe baza caruia am castigat alegerile.

Avem nevoie de clarificari, de decizii urgente, care sa ne ajute sa trecem peste acest moment si sa ramanem uniti si coerenti in actiunea noastra politica”.

author avatar
Cristina Stefan
298 afisari

1 COMENTARIU

  1. Curat democratic! Mai, idiotilor, atarnatori de securisme, pai, cand l-a votat o mare de oameni pe Dragnea, nu tot vulnerabil era?! Cand v-a bagat in parlament, pe multi anonimi, nu era vulnerabil?! cand ati votat in unanimitate programul ala care lupta cu statul paralel, care incearca acum sa-l „faca” pe Dragnea si va promite voua liniste, nu tot vulnerabil era Dragnea?! Dincolo de membrii si simpatizantii vostri de partid, PSD a fost votat de oameni fara nicio apasare partinica, fara sa astepte de la voi pomenile electorale si sinecurile mituitoare, ci numai pentru „dreptate pana la capat”. Pai, mai idiotilor, ca nu va da inteligenta afara din casa nu ma mir, dar un minim de bun simt, ca va incasati indemnizatiile ca sa faceti ce ati votat in unanimitate, candidand cu un „lider vulnerabil”, ales in unanimitate (ca asta e la PSD marota, dar si pe-asta ati uitat-o)…Cum, naiba sa cred eu in buna voastra credinta, cand dreptatea aia pana la capat, promisa plebei aducatoare de voturi, voi nu sunteti in stare sa o realizati nici pentru liderul vostru?! N-aveti decat sa va duceti dracului cu „democratizarea” asta marca SRI, cu securistii pe care i-ati scuipat din guverne cu tot cu guverne, dar aveti macar o minima sclipire de loialitate fata de electoratul vostru si spuneti ce (cine) va apasa, ce afaceri oculte cu securisii v-au incurcat, ce ilegalitati ati acoperit, ce dosare redeschise, ce averi ilegal obtinute va impiedica sa dati cu flit statului „vertical si protectiv” care va mana de la spate ca pe vite?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger