AcasăNewsBachus, agent electoral pentru liberali si pesedisti

Bachus, agent electoral pentru liberali si pesedisti

Marian Oprisan a avut grija ca alesii USL sa aiba parte de mediatizare

Pesedistul Marian Oprisan a dat startul campaniei electorale la Focsani. Cu mare fast si cheltuieli pe masura, acoperite insa din bugetul Consiliului Judetean Vrancea si din cel al Consiliului Local.

Presedintele CJ Vrancea nu se uita la bani cand vine vorba sa-si distreze electoratul

Pentru ca lansarea candidatilor de pe National Arena s-a dovedit a fi un fel de doua feluri, adica un mare fas, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a luat problema-n mana, aratandu-le liderilor de la centru cum trebuie mobilizat si distrat alegatorul.

Marian Oprisan a avut grija ca alesii USL sa aiba parte de mediatizare

Inconjurat de actualii si viitorii parlamentari, Oprisan a deschis Festivalul Viei si Vinului Bachus, eveniment in care s-au bagat peste 250.000 de euro (aproape dublu in comparatie cu lansarea din Capitala). O suma nesemnificativa, dupa cum a explicat chiar Oprisan, care a tinut sa precizeze ca interesul si bunastarea oamenilor sunt nepretuite.

Faptul ca toata floarea USL a avut prilejul sa defileze in fata electoratului vrancean a fost un soi de bonus. Asta si prestatiile unor cantareti in voga precum Connect-R, Smiley, Andreea Balan, Corina, Anda Adam, Andra si Lou Bega.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger