AcasăNewsBacau. Rasturnare de situatie in cazul fetitei disparute. Dosar penal

Bacau. Rasturnare de situatie in cazul fetitei disparute. Dosar penal

Agentii de la Rutiera sunt acuzati de aproape o suta de fapte de coruptie

Copila in varsta de doi ani despre care s-a aflat ca fusese cautata intreaga noapte, dupa ce mama sa i-a anuntat disparitia la politia bacauana marti seara, in jurul orei 20, a fost gasita.

Desi in prima faza s-a crezut ca micuta ar fi plecat din curtea casei parintesti, din Blagesti, Bacau, si a ratacit pana cand a fost gasita, lucrurile nu par sa stea deloc asa.

Fetita in varsta de doi ani a fost cautata ore in sir – atat de politisti, cat si de jandarmi, pompieri si voluntari. Micuta a fost gasita miercuri dimineata, „pe un deal din localitatea de domiciliu”, potrivit IPJ Bacau. Imediat ce a fost descoperita, s-a chemat o ambulanta in zona. Dupa primele verificari, cadrele medicale au ajuns la concluzia ca starea copilei „este buna”.

Investigatiile in cazul de fata nu se vor opri, insa, aici. Oamenii legii par sa aiba suspiciuni ca micuta ar fi putut fi rapita. Astfel ca vor face si alte cercetari, iar cea mica va ajunge sa fie expertizata de un specialist. „In cauza, politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau au intocmit dosar penal in care cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate, iar minora va fi expertizata medico-legal”, din cate au comunicat reprezentantii IPJ Bacau.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger