AcasăNewsBACALAUREAT 2018. Primele rezultate vor fi afisate miercuri

BACALAUREAT 2018. Primele rezultate vor fi afisate miercuri

A mai ramas o singura zi pana cand absolventii de liceu care au incheiat cursurile in acest an sau care fac parte din generatiile precedente, insa, din diferite motive, au sustinut probele in sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului vor afla ce note au luat la probele scrise.

Conform Calendarului Bacalaureatului 2018, primele rezultate ale „examenului maturitatii” vor fi afisate pe 4 iulie, pana la ora 12. Notele vor putea fi consultate atat la avizierele unitatilor scolare unde s-au sustinut probele Bacalaureatului, sesiunea de vara, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei, la sesiunea special dedicata acestui examen.

E important de avut in vedere faptul ca tot miercuri, in intervalul prar 12.00-16.00, elevii nemultumiti de notele obtinute pot depune contestatii. Acestea din urma vor fi analizate si solutionate in perioada 5-8 iulie, pentru ca apoi rezultatele finale ale Bacalaureatului, sesiunea iunie-iulie, sa fie facute publice pe 9 iulie.

Pentru a promova acest examen, candidatii trebuie sa fi sustinut probele de evaluare a competentelor. Si sa obtina cel putin nota cinci la fiecare proba scrisa si o medie de cel putin sase.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger