AcasăNewsBAC-ul de toamna, proba de matematica: Foarte multi elevi au iesit din...

BAC-ul de toamna, proba de matematica: Foarte multi elevi au iesit din examen predand foile goale!

(foto: guraialomitei.com)

Ca si in vara, proba de matematica de la Bacalaureat a dat foarte multe batai de cap candidatilor. Dupa examenul de miercuri, foarte multi elevi au iesit din sala de examen dupa doar o ora si jumatate, predand foile goale.

foto: guraialomitei.com

Proba de matematica a BAC-ului de toamna a inregistrat un adevarat „fenomen„, dupa cum l-au numit oficialii din Educatie: daca numarul copiilor eliminati din examen a scazut, fata de zilele trecute, foarte multi elevi au parasit salile fara sa rezolve vreunul din cele trei subiecte de la matematica, potrivit Mediafax. Candidatii au iesit din examen la jumatatea perioadei destinate rezolvarii subiectelor (3 ore-n.r), predand supraveghetorilor foile goale.

 

„Cred ca la aceasta proba au fost eliminati opt candidati. Dar am inregistrat un alt fenomen. Multi tineri au parasit sala dupa o ora si jumatate fara sa fi scris nimic pe foile de examen„, a precizat Inspectorul General Scolar al Municipiului Bucuresti, Cristian Alexandrescu.

Explicatia oficialului este una simpla: copiii nu s-au pregatit nici pentru aceasta a doua sesiune a BAC-ului. In replica, elevii sustin ca subiectele la matematica ar fi fost chiar mai grele decat la proba din vara a Bacalaureatului.

VEZI AICI subiectele la istorie si matematica de la BAC-ul de toamna!

VEZI AICI subiectele la istorie si matematica de la BAC-ul de toamna!

268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger