AcasăNewsBAC toamna 2017. Subiectele date la romana si baremele de corectare

BAC toamna 2017. Subiectele date la romana si baremele de corectare

A inceput Bacalaureatul de toamna din acest an, iar pentur proba scrisa la limba si literatura romana a fost extrasa varianta 2.

Candidatii care au dat, luni, prima proba scrisa a sesiunii august-septembrie au avut de trecut pe foile de examen rezolvarile mai multor subiecte.

Absolventii profilului real au avut, printre altele, de rezolvat subiecte pornind de la un roman semnat de Liviu Rebreanu sau Camil Petrescu – mai exact sa scrie un eseu de 600-900 de cuvinte despre „tema despre lume” dintr-un text narativ apartinand celor doi scriitori. Totodata, au avut de scris un „text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte despre importanta tolerantei in relatia de prietenie”, dar si de rezolvat mai multe cerinte pe marginea poeziei „Elegie”, semnate Ion Pillat.

Care au fost exact subiectele, dar si baremele de corectare, aflati AICI. Acestea au fost postate pe site-ul eud.ro la ora 15.

Va mai spunem ca probele scrise din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului continua marti, cu proba la Limba materna, miercuri, cu proba obligatorie a profilului si se incheie joi cu cea la alegere a specializarii si profilului absolvit.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger