Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » BAC de toamna 2017. S-au anuntat rezultatele si rata de promovare: 26%

BAC de toamna 2017. S-au anuntat rezultatele si rata de promovare: 26%

Autor:

Candidatii care au dat examenele din cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2017, cea de toamna, au aflat, vineri, notele obtinute. Este vorba despre rezultatele inaintea contestatiilor.

 

bac BAC de toamna 2017. S au anuntat rezultatele si rata de promovare: 26%Notele, afisate la avizierele centrelor de examinare, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei, bacalaureat.edu.ro, sunt urmate de un interval orar 16.00-20.00- in care cei nemultumiti de rezultate pot depune contestatiile. Rezultatele finale ale Bacalaureatului august-septembrie urmeaza sa fie facute publice pe 6 septembie, adica miercurea viitoare.

E de mentionat faptul ca dinspre Ministerul Educatiei s-a transmis, la nivel de cifre, ca rata de promovabilitate la cea de-a dpua sesiune a examenului de BAC din acest an este de 26 de procente, cu aproape 2% mai mare fata de cea de anul trecut, ca au fost 110 candidati eliminati – fie pentru frauda, fie pentru tentativa de frauda, dar si ca nu a fost nici macar o medie de 10 la Bacalaureatul de toamna din 2017.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!