Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » BAC 2017 scris. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului: istorie sau matematica

BAC 2017 scris. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului: istorie sau matematica

Autor:

Bacalaureatul din iunie-iulie 2017 continua, miercuri, cu cea de-a doua proba scrisa. In functie de profilul absolvit, candidatii vor da piept cu istoria (uman) si, respectiv, matematica (real).

 

bac 1 BAC 2017 scris. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului: istorie sau matematicaCum s-a intamplat si luni, cand s-a dat proba scrisa la limba si literatura romana, si in aceasta dimineata elevii au ajuns in salile de examen, au asteptat sa primeasca varianta de subiect extrasa si au incercat sa rezolve cat au putut de bine, in limita a trei ore, subiectele regasite pe foile de examen.

Odata trecuta aceasta proba, absolventii de liceu mai au un hop de trecut, si anume ultima proba a Bacalaureatului 2017. E vorba despre proba la alegere a profilului si specializarii, programata pentru vineri, 30 iunie.

E drept ca tinerii inscrisi la actuala sesiune a Bacalaureautlui nu scapa compet de emotii nici dupa ce se incheie probele scrise, avand in vedere ca asteapta, in mod firesc, sa afle notele. Primele rezultate urmeaza sa fie afisate pe 5 iulie, pentru ca, dupa perioada in care se vor rezolva contestatiile, sa aiba loc si comunicarea rezultatelor finale. Acestea vor fi anuntate pe 10 iulie.

sursa foto: portalinvatamant.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!