Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » BAC 2017. Incep probele scrise ale sesiunii iunie-iulie

BAC 2017. Incep probele scrise ale sesiunii iunie-iulie

Autor:

Saptamana care vine e din nou una plina de emotii pentru absolventii de liceu care s-au inscris la sesiunea de vara a Bacalaureatului din acest an.

 

simulare examene EVALUARE NATIONALA BACALAUREAT 2014 BAC 2017. Incep probele scrise ale sesiunii iunie iulieDupa ce le-au fost evaluate abilitatile de comunicare orala in limba romana, intr-o limba straina de circulatie internationala si, dupa caz, in limba materna, dar si dupa ce le-au fost testate competentele digitale, fostii liceeni au de dat, de luni incepand, probele scrise ale BAC-ului 2017.

Testarile incep, ca si anii trecuti, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Astfel ca luni dimineata, avand la ei un act de identitate cu poza, pix sau stilou musai cu pasta albastra, candidatii se vor prtezenta in salile de examen. Dupa ce vor primi varianta xeroxata cu subiectele extrase, absolventii claselor a XII-a vor avea la dispozitie trei ore pentru a le si rezolva.

Dupa proba scrisa la romana, din 26 iunie, urmeaza testul la limba materna, marti 27 iunie, proba obligatorie a profilului -28 iunie si ultimul examen din cadrul Bacalaureatului 2017 iunie-iulie- proba la alegere a profilului si specializarii, programata pentru vineri, 30 iunie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!