Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » BAC 2016 toamna. Rezultatele finale au fost afisate online si la aviziere

BAC 2016 toamna. Rezultatele finale au fost afisate online si la aviziere

Autor:

Absolventii de liceu care au ales sa conteste note(le) obtinute la recent incheiata sesiune de toamna a Bacalaureatului din 2016 au aflat, joi, ce rezultat a avut demersul lor.

 

rezultate bac1 350x265 BAC 2016 toamna. Rezultatele finale au fost afisate online si la aviziereIn sensul in care in aceasta prima zi a lunii septembrie s-au afisat notele finale ale sesiunii secunde a BAC-ului din acest an, cele de dupa solutionarea contestatiilor depuse luni, in intervalul 16-20. Asadar, odata cu postarea, pe site-ul edu.ro, la sectiunea special destinata Bacalaureatului, dar si cu afisarea la avizierele centrelor de examinare a rezultatelor “exemenului maturitatii”, cei peste 34.000 de candidati- atat din promotia curenta, cat si din cele anterioare, care s-au prezentat la probe, stiu exact cum stau. Adica daca au trecut sau au picat Bacalaureatul.

Momentan nu s-a comunicat o statistica in aceasta privinta, dupa contestatii, insa inainte de aceasta procedura, procentul de promovabilitate a Bacalaureatului de toamna din acest an era de fix 24%, procent putin spus dezamagitor.

REZULTATELE FINALE ale BAC-ului de toamna pot fi consultate AICI.

sursa foto: novatv.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 13-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!