AcasăNewsBAC 2014, sesiunea de toamna: Elevii dau astazi prima proba scrisa, cea...

BAC 2014, sesiunea de toamna: Elevii dau astazi prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana!

Nu mai putin de 39.091 de elevi -29.616 dintre ei absolventi ai promotiei 2014, iar restul din promotiile anterioare – s-au inscris pentru a putea sustine, luni, 25 august prima proba scrisa a Bacalaureatului de toamna din acest an.

Elevii au intrat in sali, in aceasta dimineata, pentru a rezolva subiectele extrase inainte de inceperea examenului. Prima proba scrisa a celei de-a doua sesiuni a BAC-ului 2014 se desfasoara in 208 centre de examen, anunta Ministerul Educatiei. Odata ce scapa de emotiile acestui prim examen scris, absolventii de liceu apartinand minoritatilor nationale dau, marti, proba scrusa la limba si literatura materna, pentru ca apoi candidatii inscrisi la BAC 2014, sesiunea de toamna, de la nivelul intregii tari vor sustine, pe 27 august, examenul scris la proba obligatorie a profilului, pentru ca vineri, pe 29 august, sa sustina proba la alegere a profilului si specializarii.

Candidatii care sustin examenelele din cadul Bacalaureatului 2014, sesiunea de toamna, isi vor afla rezultatele luni, pe 1 septembrie, notele urmand sa fie afisate pana la ora 12, urmand ca, in aceeasi zi, sa fie depuse contestatiile. Elevii nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii in intervalul orar 12-16. Acestea vor fi solutionate intre 2 si 3 septembrie, pentru ca joi, 4 septembrie, sa afle rezultatele finale ale BACALAUREATULUI 2014, sesiunea de toamna.

Sursa foto: vestic.ro

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger