AcasăNewsBAC 2014 sesiunea de toamna continua, marti, cu examenul la limba si...

BAC 2014 sesiunea de toamna continua, marti, cu examenul la limba si literatura materna

Absolventii de liceu apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba scrisa la limba si literatura materna, la o zi dupa ce au dat primul examen scris din aceasta a doua sesiune a Bacalaureatului 2014, cel la limba si literatura romana.

Pentru a da proba la limba si literatura materna din cadrul sesiunii de toamna a BAC-ului 2014 s-au inscris 1.012 candidati. Dintre acestia, 962 vor intra in salile de examen pentru a sustine proba la limba si literatura maghiara, 43 la limba si literatura germana, trei la limba si literatura slovaca si doi la limba si literatura ucraineana. Un singur candidat s-a inscris pentru proba scrisa la limba si literatura sarba, la fel cum s-a intamplat si la limba si literatura croata, precizeaza Ministerul Educatiei.

Examenele scrise din cadrul BAC 2014- sesiunea de toamna continua, miercuri, cu proba obligatorie a profilului, in timp ce vineri absolventii de liceu din promotia curenta, dar si cei care au terminat liceul in anii anteriori vor da proba la alegere a profilului si specializarii.

Odata incheiate examenele scrise, tot ce le ramane candidatilor la BAC 2014, sesiunea a doua, este sa astepte afisarea rezultatelor. Primele note vor fi aflate pe 1 septembrie, pana la ora 12. Pentru ca apoi, elevii nemultumiti de rezultatele obtinute sa poata face cotestatii, in decursul aceleiasi zile, intre orele 12-16. aceste contestatii vor fi solutionate timp de doua zile, respectiv pe 2 si 3 septembrie, pentru ca joi, pe 4 septembrie, sa fie cunoscute rezultatele finale ale Bacalaureatului 2014, sesiunea de toamna.

Sursa foto: debanat.ro

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger