AcasăNewsBAC 2013, sesiunea de toamna: Procentul FINAL de promovabilitate, inaintea contestatiilor

BAC 2013, sesiunea de toamna: Procentul FINAL de promovabilitate, inaintea contestatiilor

Situatie deloc buna in cazul sesiunii de toamna a BACALAUREATULUI 2013, cea de toamna. Rezultatele inaintea depunerii contestatiilor aratau, luni, ca procentul de promovabilitate in cazul candidatilor care au sustinut cea de-a doua sesiune a „examenului maturitatii” este de doar 20,36%.

Oficialii din Ministerul Educatiei au finalizat centralizarea acestor date. Absolventii care fie nu au dat, fie nu au trecut prima sesiune a BAC 2013 si s-au inscris in cea din intervalul august-septembrie nu au reusit sa ia note foarte mari. Astfel, conform datelor centralizate de catre reprezentantii Miniterului Educatiei, pana duminica la orele 21, situatia arata astfel: doar 20,7% dintre candidati au reusit sa obtina media de promovare a examenului BACALAUREAT 2013 (sesiunea de toamna), adica cel putin 6.

Afisarea rezultatelor in cadrul sesiunii de toamna a BAC 2013 se vca face luni, 2 septembrie, in centrele de examinare in care candidatii au sustinut probele. Procesul va avea loc pana la orele 12, urmand ca elevii care, din diferite motive, vor sa conteste rezultatele obtinute la BACALAUREAT 2013 sa poata depune cererile in intervalul 12.00 – 16.00 al zilei de 2 septembrie. Aceste contestatii vor fi solutionate in zilele de 3 si 4 septembrie, pentru ca rezultatele finale la Bac 2013, sesiunea de toamna (august-septembrie), sa fie afisate joi, 5 septembrie.

VEZI REZULTATELE la BAC 2013, SESIUNEA DE TOAMNA (AUGUST-SEPTEMBRIE)

481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger