AcasăNewsBa, mai guvernam si noi tara asta?

Ba, mai guvernam si noi tara asta?

Romania arde si liderii PSD se piaptana, desi tot niste politicieni sluti sunt

De necrezut situatia in care a ajuns Romania, o tara care si-a incredintat soarta unor incompetenti, pungasi, mosieri, corupti, analfabeti si lista epitetelor ramane deschisa. Dupa protocoale intre DNA si SRI, dupa batalii jenante in tabara Opozitiei, acum avem si o guvernare sparta de scandaluri. Ce credibilitate mai are PSD, un partid pe care milioane de romani (nu o adunatura ca pe stadion, cum e cazul altora) au pus stampila cu doar doi ani in urma? Cand vecinii nostri spulbera granitele impuse de UE si invart afaceri de miliarde, iar altii obtin frontiere deschise pentru cetatenii lor, cand fratii moldoveni stau cu inima in gat de teama izbucnirii unui Maidan si la ei in curte, ce fac politicienii romani? Isi dau la gioale intre ei, faultand orice notiune de camaraderie, sprijin si incredere reciproca, de ideal comun ce ar trebui regasita intr-o alianta. Cu asemenea parlamentari, sa ne facem o cruce mare, ca tara a-ncaput pe mainile netotilor!

Romania arde si liderii PSD se piaptana desi tot niste politicieni sluti sunt

Viitorul copiilor l-am amanetat cand Parlamentul a devenit tarlaua ambitiilor unor parveniti grosieri, asta e clar, nu se mai poate schimba, ciclic ies unii si intra nepotii, prietenii, finii, vecinii in locul lor. Bun, pe asta am lamurit-o, insa, chiar si asa, pe nimeni nu mai intereseaza sa urnim din noroi caruta de-i zicem Romania?! Corect, caruta s-a impotmolit in mocirla democratiei prost intelese cu niste boi la conducere, dar, chiar si asa boi cum sunt, menirea lor e sa traga, nu?! Pai, mai guverneaza cineva tara asta? Gasim, fratilor, pe unii interesati de bunastarea si dezvoltarea socio-economica si culturala a natiunii romane?

Cei trei care au speriat Puterea

Se vorbea de cateva zile despre o scrisoare care umbla din mana-n mana pe holurile pesediste, insa nimeni n-avea curajul s-o deschida, s-o iscaleasca si apoi sa apara cu ea in fata presei, ca o asumare a curajului, hotararii si increderii ca asa e bine si nu altfel. Parca era celebra scrisoare cu praf alb folosita de gruparile teroriste sa vare teroarea prin cancelariile occidentale, asa se fereau unii de misiva asta. Pana ieri, cand impricinata a vazut lumina, aparand in public semeata si cu trei nume scrijelite in josul paginii: Adrian Tutuianu, Paul Stanescu si Gabriela Firea. Doi vicepresedinti si liderul organizatiei Bucuresti, nume cu greutate nu numai in PSD (intr-adevar!), insa oameni care si-au dat arama pe fata, aratandu-ne ca orgoliile personale bat interesele nationale.

Orban vs. Catarama? Mizilic!

Cine nu a votat PSD la alegerile precedente a tras speranta intr-o Opozitie cu PNL varf de lance si un Traian Basescu revenit in Parlament, cu USR-ul neomarxismului promovat de Soros, in fine, o adunatura pestrita, dar care la un moment dat parea a avea parghiile necesare sa produca un seism in guvernarea rosie. De unde, si-a bagat dracul coada si-ntre astia, de s-a ales praful de Opozitia din Romania, cu razboiul Viorel Catarama – Ludovic Orban cap de afis al mizelor ieftine!

Cand sa crezi ca, in fine, dupa acest circ macar s-a intarit Puterea si vom avea o guvernare care merge snur de la cap la coada, fara oprelisti (cu turistul Iohannis ocupat sa-si faca rezervari pe booking.com), hop dihania si-n PSD! Statul paralel nu-i iarta lui Liviu Dragnea spargerea Binomului, astfel ca din cotloanele prafuite ale Serviciilor s-a auzit mai intai o voce nemultumita, apoi a doua si acum avem deja valul schimbarii intreptandu-se spre Kiseleff 10. Sa nu fie digul prea mare, #rezistentilor!

Maine, reuniune de urgenta in PSD

S-au scos sabiile pe masa, se taie pana la os, iar batalia finala o avem maine. Deloc surprins de turnura pe care au luat-o lucrurile in interiorul partidului, Liviu Dragnea s-a grabit sa convoace un Comitet Executiv National al PSD pentru maine. La sediul central din Bucuresti sunt asteptati lideri din toata tara, si cei care-i cer lui Dragnea sa plece, si partizanii ce (deocamdata) par hotarati sa reziste pe baricade. Va curge sange, nu-i exclus chiar sa se taie in carne vie (excluderi din C.Ex, daca nu chiar din partid!), insa in urma nu va ramane decat gretoasa senzatie ca nimanui nu ii pasa de Romania. Guvernam o luna, apoi alte trei ne ridicam poalele-n cap!

„Am inteles care e cea mai mare suparare – sa ne aliniem cu Iohannis, SPP, SRI, DNA. Eu, ca presedinte, nu voi duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii care nu trebuie sa se implice in politica”, a fost singurul comentariu facut de Dragnea, care a incheiat cu un subtil avertisment: „Voi vorbi in Comitetul Executiv. Clar si apasat!”.

author avatar
Nicholas Cezar
1.231 afisari

3 COMENTARII

  1. Oferta excelenta in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe pagina facebook:https://www.facebook.com/larisa.buse.98

  2. Vorba părintelui Arsenie Papacioc „Bhaaaa, făceți-vă crucea mare ca Dracu e urias”, voi puneți niste întrebări pertinente unor idioti care nu pot lega 2 vorbe sau daca le leaga uita sau daca nu uita nu au legatura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger