Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Azi se valideaza candidaturile pentru functiile de conducere din PSD

Azi se valideaza candidaturile pentru functiile de conducere din PSD

Autor:

Sedinta conducerii Partidului Social Democrat, in speta Comitetul Executiv National, in cadrul careia se vor discuta si valida candidaturile depuse pentru functiile de conducere puse la bataie la Congresul din aceasta sambata sta sa inceapa.

 

dragnea 6 350x213 Azi se valideaza candidaturile pentru functiile de conducere din PSDE vorba despre candidaturile pentru functia de presedinte executiv – pentru care s-au inscris Ecaterina Andronescu, Viorica Dancila si Nicolae Banicioiu, pentru cea de secretar general – pentru care aspira Codrin Stefanescu si Marian Neacsu, dar si pentru cele de vicepresedinti. Pentru aceste pozitii de vicepresedinti regionali candideaza, printre altii, Gabriela Firea, Robert Negoita, Lia Olguta Vasilescu, Catalin Radulescu, Adrian Tutuianu sau Marian Oprisan.

In cazul Ecaterinei Andronescu si a lui Banicioiu, Radulescu si Stefanescu e de mentionat ca acesti social-democrati nu au sustinerea unor organizatii pentru a candida la functiile la care asipira, la Congresul de sambata, de la Sala Palatului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!