Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Azi se dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Muncii

Azi se dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Muncii

Autor:

Demersul semnat de cateva zeci de deputati liberali si indreptat la adresa Liei Olguta Vasilescu se dezbate in aceasta dupa-amiaza in plenul Camerei. Este prima motiune indreptata impotriva Cabinetului Dancila.

 

Parlament plen Narcis Pop 29 350x234 Azi se dezbate motiunea simpla impotriva ministrului MunciiEste vorba despre motiunea simpla denumita “Lia Olguța Vasilescu – Ministrul Minciunii și al Injustiției Sociale”, in care liberalii acuza “minciuni” in privinta salarizarii. “Romanii au salarii mai mici sau, mai mult decat atat, trebuie sa aduca bani de acasa la sfarsitul unei luni de munca. Luni de zile ati mintit ca salariile nu vor scadea, ci vor creste, iar de aici inainte nimeni nu mai are incredere in dumneavoastra si in Guvernul din care faceti parte! Ati fost demascata de propria incompetenta si ati continuat cu sfidarea populatiei!”, invoca initiatorii motiunii.

Nu este uitata nici tema pensiilor, stiut fiind faptul ca e in lucru Legea pensiilor. “O alta minciuna grosolana a mandatelor dumneavoastra este sistemul public al pensiilor! Ati mintit ca vom avea o noua Lege a pensiilor, lege prin care veniturile pensionarilor vor creste. (…)Doamna ministru, daca veti face cresterea pensiilor asa cum ati facut si cresterea salariilor atunci ne bucuram ca nu v-ati tinut de promisiune! La recalcularea pensiilor acestia s-ar putea trezi cu venituri mai mici!!”, noteaza liberalii care sustin acest demers indreptat impotriva ministrului social-democrat al muncii.

Luni va avea loc dezbaterea, incepand cu ora 16, iar miercuri ar urma a aiba loc votul.


1 Comentariu la Azi se dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Muncii

  1. doru popescu

    Oare Olguta este de vina ????

    NU CRED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sau, doar, institutiile, bancile, intreprinderile, privatii si multinationalele care NU AU PLATI CORECT DARILE CATRE STAT ???

    Toate acestea – via personalul fizic angajat la ele – TREBUIE SA PLATESCA CORECT TAXELE !!!!!!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!