AcasăNewsAzi a fost soare, dar de maine iar vin ploile si ninsorile!...

Azi a fost soare, dar de maine iar vin ploile si ninsorile! Informare meteo

O zi cu soare, doua cu ploi. Nici bine nu ne-am bucurat de o vineri de poveste, insorita si cu temperaturi placute, ca suntem avertizati: de sambata se intorc norii cu ploi si ninsori, si nu doar la munte, ca pana acum!

Citind textul informarii meteo pe care au dat-o publicitatii, vineri la pranz, specialistii de la ANM, descoperim faptul ca valul de vreme urata se instaleaza incepand de sambata dupa-amiaza, la ora 16, in zonele de vest si sud-vest, si nu se lasa dus cel putin pana duminica noapte, la ora 22.

Pe scurt fie spus, meteorologii ne transmit ca precipitatii vor fi in toata tara. Fie sub forma de ploi, care pot fi mai insemnate la munte, in Moldova si Transilvania, fie sub forma de lapovita si ninsoare. Aceste doua fenomene se vor semnala in special duminica, in nordul, nord-estul, centrul si vestul tarii (aici doar trecator, spun meteorologii). Ninsori vor fi si la munte, in toate regiunile montane, de sambata dupa-amiaza incepand.

Totodata, si vantul isi va face simtita prezenta din plin, in toata tara, cu rafale de pana la 60 km/h, iar la munte va viscoli ninsoarea.

Asadar, bucurati-va pe cat puteti de vremea frumoasa de la aceasta ora, din Capitala, pentru ca sunt mari sanse ca in week-end sa iesiti la plimbare cu umbrelele!

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger