AcasăNewsAvocatul Miclea, calcat de hoti cu doua zile inainte de a se...

Avocatul Miclea, calcat de hoti cu doua zile inainte de a se sinucide

De 1 iunie, părinţii au protestat la INML, pentru copiii lor: "Vă bateți joc!"

Avocatul Florin Miclea, cunoscut in special pentru legatura sa cu omul de afaceri Marian Iancu, pe care il reprezenta in dosarul RAFO, a fost gasit mort, luni seara, in locuinta sa, cu o plaga impuscata in dreptul inimii. Cu doua zile inainte de acest tragic eveniment, locuinta avocatului fusese “vizitata” de hoti.

Anchetatorii iau in calcul, ca prima varianta, sinuciderea, dar cerceteaza cazul pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a survenit moartea.

Trupul neinsufletit al avocatului omului de afaceri Marian Iancu (medalion) se afla la INML pentru investigatii
Marian Iancu

Desi erau bani la vedere, din casa au disparut doar doua fotografii

Misterul din jurul avocatului gasit impuscat in locuinta sa din Capitala se adanceste, dupa ce politistii au constatat ca, inainte cu doua zile de a muri, Florin Miclea a sunat la 112 si a anuntat ca mai multe persoane i-au spart casa. In mod ciudat, hotii n-au furat bani sau alte bunuri ci doar doua fotografii, al caror continut nu este deocamdata cunoscut. Mai mult, se pare ca hotii au patruns in locuinta avocatului cu chei potrivite si nu s-au atins nici macar de o suma mare de bani care era la vedere sau de armele de vanatoare, trei la numar, aflate de asemenea, la indemana. Desi prima ipoteza luata in calcul este sinuciderea, anchetatorii nu exclud si alte variante de lucru, mai ales ca exista suspiciuni legate de activitatea avocatului, privind afaceri importante pe care le aveau clientii sai. In plus, niciun vecin nu a auzit impuscatura care i-a fost fatala. Surse apropiate anchetei au afirmat ca in locuinta avocatului s-ar fi gasit si un bilet de adio, a carui autenticitate urmeaza, insa, sa fie stabilita de specialisti. Pe de alta parte, mama avocatului s-ar fi confesat unui prieten cum ca fiul sau ar fi fost urmarit si amenintat sa se retraga din doua dosare aflate pe rolul judecatoriei Constanta si in care sunt implicate nume importante.

author avatar
eNational
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger