AcasăNewsAvocatul lui GIGI BECALI, mandatat sa ceara gratierea de la presedintele Basescu

Avocatul lui GIGI BECALI, mandatat sa ceara gratierea de la presedintele Basescu

Gigi Becali este pregatit sa stea pe banca Stelei

La o zi dupa ce instanta a decis condamnarea sa la trei ani de inchisoare cu executare, Gigi Becali i-a cerut avocatului sau sa initieze procedura prin care sa solicite sefului statului ca deputatul sa fie gratiat.

Aparatorul legal al omului de afaceri a fost mandat, marti, sa solicite presedintelui Basescu gratierea lui Becali, potrivit RealitateaTV. Patronul stelist anuntase inca de luni ca s-a gandit la aceasta varianta de a-i cere presedintelui Basescu sa il gratieze, pentru a se intoarce din nou in mijlocul familiei. „Mi-e rusine sa cer libertatea mea pentru familia mea? (…) Un act crestinesc, ti-e rusine sa-l ceri?”, a declarat patronul stelist, la scurt timp dupa ce s-a anuntat verdictul in „Dosarul Terenurilor”, marturisind, totodata, ca dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare cu executare, surorii lui i s-a facut rau.

Omul de afaceri a declarat ca nu se astepta la sentinta decisa de magistratii Instantei Supreme in cazul sau, dar ca, cel mai probabil, este pedepsit pentru ca a gresit in fata lui Dumnezeu. „Nu m-am asteptat, nu credeam ca se poate asa ceva, sa-ti bati joc de o familie. Asta-i tara lui Hristos? Asta-i tara lui satan! (…) Daca nu aveam pacate, ma lasa Dumnezeu in mainile lor vreodata? Ce putere aveau ei? (…) Asa a fost soarta mea, asta e crucea care trebuie s-o duc. O duc si cu asta basta, si zic, Doamne, da-mi putere si la familia mea, ca sa fie sanatoasa”.

Cititi si: Gigi Becali, primele declaratii dupa verdictul in “Dosarul Terenurilor”! Contesta condamnarea la CEDO!

Gigi Becali a picat la schimb cu “Dosarul Transferurilor”

Gigi Becali S-A PREDAT la sediul Politiei Ilfov!

Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova!

Gigi Becali, condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger