AcasăNewsAvocatii lui Oprescu, noua plangere in numele politicianului

Avocatii lui Oprescu, noua plangere in numele politicianului

Aparatorii legali ai edilului -suspendat din functie – al Capitalei au depus o noua sesizare, in numele lui Sorin Oprescu.

Si de aceasta data, plangerea, a patra la numar, vizeaza conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei.

Despre demers s-a aflat la doar doua zile dupa ce camera in care se afla Oprescu, in arest preventiv, a fost perchezitionata, politicianului fiindu-i confiscate doua injectii cu insulina. De altfel, tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care avocatii sai au mai inaintat o plangere. Conform b1.ro, acestia din urma sustin ca politicianul s-a plans ca in incinta arestului, acuzatilor care sufera de diabet, asemeni lui Oprescu, fiind insulino-dependenti, le-ar fi administrata aceasta substanta folosindu-se acelasi ac. „Pana acum cei de aici nu sunt dotati si nu il schimba si, conform spuselor sale, se foloseste acelasi ac pentru toata lumea”, a precizat avocatul.

Va amintim ca Oprescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile inca din 7 septembrie, dupa ce procurorii DNA l-au acuzat de luare de mita, dar si ca in tot acest timp, indeosebi in ultima perioada, politicianul in varsta de 63 de ani a fost fie consultat, fie internat in mai multe unitati medicale.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger