Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avocata fratilor Awdi, retinuta pentru spalare de bani

Avocata fratilor Awdi, retinuta pentru spalare de bani

Autor:

Dupa mai multe luni de filaj asigurat de ofiterii de politie judiciara, procurorii de la DIICOT – Biroul Teritorial Buzau au retinut-o pe avocata Violeta Oancea.

 

awdi oancea 418x250 300x180 Avocata fratilor Awdi, retinuta pentru spalare de bani

Avocata Violeta Oancea, aparatoarea fratilor Awdi, a fost retinuta de procurori

Membra a Baroului Bucuresti, aceasta este cunoscuta drept aparatoarea fratilor Hassan si Mehdi Awdi, cercetati la randul lor pentru fraudarea CFR Mesagerie si pagubirea RODIPET SA. Violeta Oancea este acuzata de savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani si favorizarea infractorilor.

In fapt, avocata ar fi facut un contract fictiv de imprumut al sumei de 50.000 euro catre Dorian Necula si Verginica Lala, aceasta din urma fiind  cercetata in stare de arest preventiv de catre autoritatile italiene pentru trafic de persoane si proxenetism. Iar un exemplar original al acestui contract, care in realitate nu a existat niciodata, a fost depus la dosar pentru a se justifica provenineta sumelor aflate in conturile puse sub sechestru asigurator de catre procurorii italieni. Numai ca acestia le-au cerut sprijinul celor de la DIICOT iar in urma verificarilor falsul a iesit la iveala.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 14-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!