AcasăNews"Avocata" de la Ovidiu, retinuta de oamenii legii

„Avocata” de la Ovidiu, retinuta de oamenii legii

Politistii din Constanta au decis sa o retina, pentru 24 de ore, pe Ionela Petrof, tanara de 27 de ani care a incercat sa pacaleasca o pensionara din localitatea Ovidiu prin celebra metoda „Accidentul”.

Conform ziuaconstanta.ro, Ionela Petrof, insotita de o complice, Daniela Mihailov, a abordat o pensionara dandu-se drept avocata. Ionela Petrof i-a transmis varstnicei ca fiul ei a comis un accident de masina, soldat cu o victima, si ca are nevoie de 4.000 de lei pentru a musamaliza dosarul.

Speriata, pensionara i-a inmanat imediat banii fetei, care s-a facut nevazuta, alaturi de complicea sa, intr-un autoturism inmatriculat in Spania.

Din fericire, chiar in acel moment se intorcea acasa si fiul pensionarei. Acesta, pe faza, a notat numarul masinii in care se aflau cele doua tinere si a sunat la 112.

Politistii au intervenit in forta si au reusit sa depisteze si sa blocheze rapid masina. Oamenii legii au decis ca Daniela Mihailov sa fie anchetata in stare de libertate, in timp ce Ionela Petrof a ajuns dupa gratii, magistratii urmand sa decida daca se impune arestarea preventiva.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger