AcasăNewsAvocata Alinei Bica: "A cedat psihic. Situatia este dramatica!"

Avocata Alinei Bica: „A cedat psihic. Situatia este dramatica!”

Arestata preventiv intr-un nou dosar, dupa ce a petrecut deja mai multe luni dupa gratii, Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, trece prin momente extrem de dificile.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, sustine ca fosta sefa a DIICOT refuza sa se mai hraneasca si le-a interzis rudelor sa o mai viziteze, pentru a nu o vedea in starea deplorabila in care se afla.

Mai mult, avocata Alinei Bica trage un semnal de alarma spunand ca fosta sefa DIICOT este la un pas de a-si pune capat zilelor.

„Doamna Bica este un om intreg. Cu toate acestea a cedat. Doamna Bica este un om prezumat nevinovat pana la o condamnare definitiva. Pana atunci, sa te intorci a treia oara in arest, a doua oara intr-o puscarie, este o cruce foarte greu de dus. A cedat din punct de vedere psihic. Este inuman ce i se intampla. Pe langa tratamentele aplicate in cadrul detentiei preventive, este noaptea mintii ce se intampla pentru doamna Bica cum nu inteleg nici noi ca aparare. Mananca cat sa supravietuiasca. Situatia este una dramatica. In acest moment nu accepta nicio vizita din partea nimanui”, a declarat Laura Voicu la Romania TV.

Avocata Alinei Bica anunta ca „doamna Bica a ajuns o umbra. Nu este bine deloc. Nu isi mai doreste nimic. In curand nu o sa-si mai doreasca nici macar sa mai respire. Si asta e foarte grav!”.

author avatar
Cristi Ionita
488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger