Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avocat trimis in instanta. Decizia DNA

Avocat trimis in instanta. Decizia DNA

Autor:

Din directia DNA se anunta faptul ca procurorii anticoruptie constanteni au decis sa trimita in judecata un avocat care, pana la un moment dat, facea parte din Baroul Bucuresti.

 

judecator 350x204 Avocat trimis in instanta. Decizia DNAConcret, in cursul zilei de marti, DNA anunta ca Tudorel Dobre, avocat suspendat in cadrul Baroului Bucuresti, va ajunge in fata Curtii de Apel Constanta. Acuzat de trafic de influenta, aparatorul legii este cercetat sub control judiciar, anunta procurorii.

La nivel de acuzatii, DNA mentioneaza, intr-un comunicat, faptul ca “in cursul anului 2013, inculpatul Dobre Tudorel a pretins si a primit de la o persoana (martor in cauza) suma de 40.000 euro”, dar si ca “in schimbul acestei sume de bani, inculpatul a lasat sa se creada ca are influenta asupra lucratorilor de politie care instrumentau o cauza penala in care erau cercetati martorul si o alta persoana si a promis ca ii va determina pe politisti sa procedeze intr-o maniera care sa conduca la solutii favorabile fata de cele doua persoane”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!