AcasăNewsAviz premierului: Sefa sportului romanesc, Carmen Tocala, in vizorul ANI

Aviz premierului: Sefa sportului romanesc, Carmen Tocala, in vizorul ANI

ANI ancheteaza documentele semnate de Carmen Tocala

Masochismul de la varful PSD continua sa faca ravagii, actualul partid de guvernamant fiind pur si simplu „capusat” de fosti rivali politici.

ANI ancheteaza documentele semnate de Carmen Tocala

Un exemplu graitor este cel al lui Carmen Tocala, ajunsa de curand sefa sportului romanesc. Desi in urma cu doi ani, cand a candidat pentru aceeasi functie cu sprijinul fatis al lui Razvan Murgeanu si al Laurei Codruta Kovesi, a fost respinsa vehement de catre sefii de federatii. Insa ascensiunea fulminanta a „cuiului PDL-ist din calcaiul PSD” este departe de a se opri, actuala presedinta a Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST) trambitand deja ca va fi noul ministru al Sporturilor.

A centrat si a dat cu capul

Desi presa a duduit de atatea dezvaluiri cu privire la controversatele contracte semnate de apropiatii fostului ministru Monica Iacob Ridzi, acestia nu numai ca au fost pastrati in functii, dar au devenit si oamenii de casa ai lui Carmen Tocala. Cea care, la numirea in functia de presedinte ANST, s-a suspendat de la conducerea FR de Baschet. Numai ca, in urma unui recent control, inspectorii de integritate au descoperit un act care, dupa cum sustin surse din cadrul ANI, va duce inevitabil la declararea starii de incompatibilitate a lui Tocala. Pentru ca, in luna noiembrie, cand era oficial suspendata, aceasta ar fi semnat un document de luare in primire a suplimentarii bugetului FR de Baschet, acordat de catre ANST. Practic, Carmen Tocala a dat, Carmen Tocala a luat, ca doar asa e in sport… Iar cum ancheta ANI se afla pe ultima suta de metri, premierul Victor Ponta risca astfel sa se trezeasca din nou cu o alta „pleasca” de incompatibilitate in guvernul pe care il conduce.

author avatar
Florin Marcu
1.126 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,ca USL-ul sa guverneze cum trebuie,pentru popor,sa faca bine sa se debaraseze de toti oamenii PDL-ului,cum este aceasta doamna CARMEN TOCALA,pe fata om al lui BASESCU si KOWESI!…..de nu ,va avea mari surprize pe viitor….acum sint „mate” blande,dar peste 1 an va „zgaria” rau de tot!…..eu nu inteleg,de ce nu vrei tu sa faci ca in SUA cand cineva castiga ,toti cei din vechea conducere,pleaca imediat nene,nu asteapta sa fie dati afara!….numai la noi ,ca la nimeni….daca TU castigi de asa maniera si nu poti scapa de „capusele”vechii conduceri,inseamna ca ceva este la mijloc,nu se va face niciodata dreptate,cum trebuie ci se vor „spala”unii pe altii!….un pensionar care doreste ca USL sa guverneze SINGURA,pana la esalonul 3…….asa este normal!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger