AcasăNewsAviz favorabil pentru Vlase in Comisia SIE

Aviz favorabil pentru Vlase in Comisia SIE

Gabriel Vlase condamna gafa TVR 3

Dupa ce a raspuns intrebarilor senatorilor si deputatilor din Comisia pentru controlul activitatii Serviciului de Informatii Externe, social-democtatul Vlase a primit aviz favorabil numirii in fruntea SIE.

Au fost 5 voturi „pentru” si unul impotriva instalarii lui Gabriel Vlase -vicepresedinte al Camerei Deputatilor la momentul de fata -in fruntea Serviciului de Informatii Externe, cum a propus, in urma cu aproximativ trei saptamani, primul om in stat.

Avizul Comisiei este unul consultativ, decizia urmand sa fie luata, prin vot, in plenul reunit al Parlamentului, aflat in sesiune extraordinara, in urmatoarele saptamani.

„Eu asa stiu, ca am sustinerea partidului. (…) Niciun moment nu am simtit ca partidul nu sustine sau ca este impotriva”, a declarat social-democratul, dupa ce a fost in fata Comisiei.

„Daca vreti sa ma intrebati vizavi de audierea din Comisie, in rest nu raspund pentru ca nu am convins pe nimeni. Fiecare s-a convins in felul lui”, a mai precizat Vlase, intrebat de reporteri cum l-a convins pe Dragnea sa il sustina.

sursa foto: Facebook/Gabriel Vlase

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger