Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Avionul secret al americanilor, dezvaluit

Avionul secret al americanilor, dezvaluit

Autor:

Google Earth a inceput sa joace feste si celor mai  secrete proiecte militare americane. In imagine alaturata vedeti cel mai performant avion al tuturor timpurilor.

 

avion secret3 Avionul secret al americanilor, dezvaluit

Silueta noului avion american vorbeşte de la sine despre superviteza pe care o poate înregistra în timpul misiunilor de spionaj aerian

Este vorba despre un avion hipersonic,  a carui viteza nu poate fi egalata de nici o aeronava de pe Terra, respectiv peste 7.400km/h. Proiectul, ultrasecret, este dezvoltat de compania Lockheed Martin care lucreaza la acest paroiect inca de la inceputul anilor 2000. Culmea, dezvaluirea vine imediat dupa ce compania cu pricina a anuntat ca a terminat modificarile aduse vechiului avionului de spionaj SR-71 Blackbird care nu mai este folosit de ani de zile. Cu toate acestea, specialistii spun ca fuselajul surprins la pamant este complet diferit de cel al Blackbird. Bineinteles, multi internauti au opinat ca poate este vorba despre un proiect de nava spatiala sau chiar un obiect extraterestru capturat de guvernul SUA.


1 Comentariu la Avionul secret al americanilor, dezvaluit

  1. Bine ca pedofilu nu era Portocala

    Pai asta-i – F52 de cate pomenea Donald vine de la zona secreta👽52…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!