AcasăNewsUPDATE Avionul lui Juncker a decolat cu intarziere de la Baneasa

UPDATE Avionul lui Juncker a decolat cu intarziere de la Baneasa

Dupa ce a avut o scurta intrevedere cu sefa Guvernului roman, chiar la Aeroportul Baneasa, Jean-Claude Juncker s-a imbarcat in aeronava cu care ar fi trebuit ca sa paraseasca Romania.

UPDATE: In cele din urma, dupa o intarziere de cateva zeci de minute, rastimp in care s-au facut verificari la bord, aeronava a decolat catre Bruxelles, in jurul orei 14.15.

Doar ca desi aparatul de zbor ar fi trebuit sa decoleze la 13.30, aeronava in care se afla Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, dar si comisarul european Corina Cretu continua sa se afle pe pista. Din cate anunta televiziunile de stiri, pe surse, aeronava nu ar fi putut decola din cauza unor probleme la motor.

Inca nu se stie daca se va reusit rezolvarea lor sau daca se va schimba aparatul de zbor cu care oficialii europeni vor parasi Romania.

Amintim ca in jurul orei 13, presedintele CE a fost intampinat la aeroport de Viorica Dancila si Corina Cretu, premierul stand de vorba, pret de cateva minute, cu Jean-Claude Juncker. Intrevederea ar fi trebuit sa aiba loc inca din ziua precedenta, la momentul la care Juncker a ajuns in Romania, insa intrevederea nu a mai avut loc, urmare a unei nesincronizari (DETALII AICI).

sursa foto: captura Antena3

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger