AcasăNewsAvionul lui Dan Diaconescu, lovit de fulger

Avionul lui Dan Diaconescu, lovit de fulger

Se pare ca Dan Diaconescu se afla printre pasagerii avionului companiei Tarom, care a fost lovit de fulger la Istanbul. Diaconescu era pasager al cursei Istanbul- Bucuresti.

Un aparat de zbor care apartinea companiei Tarom a fost lovit de fulger la Istanbul. Avionul trebuia sa faca o cursa catre Bucuresti, dar din cauza avariilor suferite, cursa a fost anulata. Potrivit gandul.info, Dan Diaconescu se afla printre pasagerii cursei anulate.

Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, cand la aterizarea in Istanbul, avionul a fost lovit de fulger. Pasagerii sunt in siguranta si au fost redirectionati pe un alt zbor.

„TAROM anunta anularea cursei 264 Istanbul – Bucuresti din cauza faptului ca, la aterizarea pe aeroportul din Istanbul, aeronava a fost lovita de un fulger, suferind avarii usoare. Aterizarea s-a efectuat in deplina siguranta. Pentru a respecta procedurile standard in astfel de situatii si din motive de siguranta, s-a luat decizia de anulare a cursei pentru ca aeronava sa fie supusa unei verificari tehnice”, se arata intr-un comunicat emis de compania aeriana.

author avatar
Andra Nesu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger