AcasăNewsAvion plecat de pe Otopeni, redirectionat catre Cluj, din cauza vremii

Avion plecat de pe Otopeni, redirectionat catre Cluj, din cauza vremii

Schimbarea brusca a vremii a adus, pe langa o scadere simtitoare a temperaturilor, si precipitatii – atat sub forma de ploaie, cat si de lapovita ori ninsoare.

Si tocmai pe fondul inrautatirii vremii, o cursa aeriana plecata din Capitala spre Baia Mare s-a indreptat pana la urma spre Cluj, unde a aterizat marti dimineata, cu putin inainte de ora 9.  Aeronava apartine companiei Tarom, ai carei reprezentanti au dat detalii despre decizia luata de comandantul de zbor.

Avionul avea 34 de pasageri la bord. Oamenii s-au imbarcat pe Aeroportul Otopeni, avand bilete pentru cursa RO613 OTP-BAY. Pe drum, au aflat ca aeronava va ateriza pe aeroportul din Cluj, decizia fiind luata din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pana la urma, pasagerii au ajuns la destinatia finala, Baia Mare, pe cale terestra. „Aeronava tip ATR a intampinat un front de aer cu temperaturi deosebit de scazute la trecerea Muntilor Carpati. Conditiile de ploaie de la Bucuresti, concomitente cu temperaturile neobisnuit de scazute pentru aceasta perioada, au determinat echipajul sa aleaga aterizarea in deplina siguranta pe aeroportul din Cluj, la ora 8:50 AM”, au explicat oficialii companiei, intr-un comunicat.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger