AcasăNewsAvion de linie, nevoit sa aterizeze din cauza unei probleme aparute la...

Avion de linie, nevoit sa aterizeze din cauza unei probleme aparute la bord

O aeronava care ar fi trebuit sa ajunga la Istanbul, cel mai mare oras din Turcia, a facut o oprire neprevazuta pe un alt aeroport din Germania, in condiile in care decolase din Dusseldorf.

Decizia a fost luata de pilot, dupa ce s-a observat ca unul dintre geamurile din dreptul cabinei se crapase, potrivit en.azvision.az. Odata observata fisura, in vederea evitarii unor probleme grave, comandantul a anuntat situatia, cerand permisiunea sa aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.

Si cum acesta s-a dovedit a fi cel din Nuremberg, avionul a ajuns din nou la sol, tot in Germania, in deplina siguranta, dupa un zbor de aproximativ o ora. Odata ce pasagerii au fost coborati din avion, specialistii au inceput evaluarea situatiei, in vederea remedierii problemei tehnice.

Nu se cunoaste exact numarul pasagerilor aflati la bordul aeronavei apartinand companiei turcesti de stat, dar din informatiile date publicitatii pana la acest moment, calatorii au fost imbarcati intr-o alta aeronava, pentru a-si putea continua calatoria.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger