AcasăNewsAvion cu 18 oameni la bord, dat disparut in Nepal (VIDEO)

Avion cu 18 oameni la bord, dat disparut in Nepal (VIDEO)

Un aparat de zbor cu 18 oameni la bord a disparut fara urma, duminica, la scurt timp dupa ce a decolat. Autoritatile locale incearca sa dea de urma avionului.

Aeronava de mici dimensiuni plecase din orasul Pokhara si urma sa ajunga la Jumla. La bord urcasera cei trei membri ai echipajului, dar si 15 pasageri, printre care, din informatiile date publicitatii de presa locala, citata de BBC, ar fi vorba si de un copil. Pana la acest moment nu se cunosc informatii cu privire la starea pasagerilor si nici a celor trei membri ai echipajului de zbor.

Turnul de control ar fi piedut legatura cu pilotii la scurta vreme dupa ce avionul s-a ridicat de la sol, de pe o pista a aeroportului din Pokhara. Accidentul a avut loc undeva in regiunea de vest a statului nepalez, o zona montana.

Cursa care ar fi trebuit sa faca legatura cu orasul Jumla a sfarsit subit, in conditii necunoscute inca. A fost stabilita zona in care s-ar fi putut prabusi avionul, iar echipele de salvare incearca sa ajunga acolo, pentru a le acorda ajutor pasagerilor. Eforturile lor sunt ingreunate de conditiile meteo dificile: ploaie si vant.

[youtube]VsPvWIAhD6A[/youtube]

Sursa foto: www.infoo.ro

345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger